© 2011 Linda IMG_6265_700

Vad jag gillar med den här staden!

Vad jag gillar med München är helt klart den höga nivån på restaurangerna. Vare sig man befinner sig i Maxvorstadt, Lehel, Haidhausen, Au, Isarvorstadt eller någon annan trevlig stadsdel finns det god mat. Till och med take-away kan vara en en dröm, eller vad sägs om Spaghetti vongole och världens största portion Tiramisu från Casa della Pizza? Vi jobbar som vanligt rund um die Uhr och är dåliga på att laga mat. Därför är jag glad att slippa läbbiga disktrasepizzor med burksvamp i tid och otid.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>