© 2011 Linda IMG_6479_700

Svenskt och fint på födelsedagen

Jag åkte ju på snabbvisit till Sverige i tisdags. Redan i morgon styr jag kosan ner till den vita korvens breddgrader igen. Det har varit särskilt underbart att träffa mormor, som har kryat på sig ordentligt efter sina hjärtproblem – något som lyfter en sten även från mitt hjärta. Jag har varit så himla orolig de senaste veckorna.

Innan jag åkte till Sverige ville jag tjuvöppna paketet från mina grannbarn, men när jag vände på gratulationskortet stod det ett hotfullt meddelande om vad som skulle hända om jag gjorde det.

Mamma bakade bullar till min ära.

Och jag njöt åter igen av rum med utsikt ute på käraste vischan.

På min födelsedag blev jag grattad som om jag fyllde runt.

Av min systerson fick jag fin bild som han knåpat ihop alldeles själv.

Sascha kom ju på blixtvisit, men bevisade åter igen att han inte är någon pedagog när det gäller att leka med barn.

Vi åt tårta.

På kvällen smörjde jag och Sascha kråset tillsammans med pappa och Kicki på Hambergs Fisk i Uppsala.

Sascha passade på att beställa all sin favoritmat som han inte får tag på så lätt i München.

Sedan hade vi släkt och vänner på besök.

Då blev det ännu mer mat.

Och riktigt lyckat blev det.

Det var så skönt att få komma hem och se alla igen. Det är så lätt att fastna i sitt ekorrhjul och låta dagar bli till veckor och veckor till månader. Plötsligt har man inte varit hemma på evigheter. Jag ska försöka åka oftare till Sverige framöver.

One Comment

  1. Posted mars 26, 2011 at 00:48 | #

    Bra gjort Linda, det känns så skönt att komma hem.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>