© 2011 Linda Ölreklam

Bästa reklamen för tysk ölstövel

Jag har en liten förkärlek för onlinebutiker som säljer prylar man inte behöver, men ändå bara måste ha. Vat19 är ett exempel. Dessutom bara älskar jag hur de marknadsför sin nya must-have-produkt -- ett ölglas i form av en stövel. Håll i er för här bara dryper det av tillspetsade tyska klischéer. Själv har jag aldrig blivit serverad bärs på stövel, men what the what! :)  Observera att videons poäng kommer på slutet.

Das Beer Boot Music Video

Bild: Screenshot ut filmen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>