© 2011 Linda IMG_6851_700

Tidsdokument fyndat på EBay

Nu har jag gjort något jag aldrig gjort förut – köpt Playboy. Men inte någon silikonladdad tråkblaska utan innehåll, nej för blott 24 euro införskaffade jag hela Playboyårgången 1980 på EBay. Det är nämligen året då jag föddes och jag var lite nyfiken på karlakarlatidningen nummer ett såg ut på den tiden. Ett är klart: Mycket bättre. Två också: Attans vad gammal man känner sig när man bläddrar i en tidning från 1980.

Ta bara reklamen: Ingen som helst life-style. När jag föddes gjorde man reklam med produktbild och beskrivning av produktens fördelar. Rakt på sak, vare sig det gällde tvål eller en bilradio.

Ja, förutom Marlboro-mannen förstås!

Senaste teknologin var videoband från JVC.

De nyaste coolaste bilarna såg ut så här.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>