© 2011 Linda Praktiker_Fahne

Glad påsk med Boris Becker

Här i Tyskland är Boris Becker det Björn Borg är i Sverige -- en levande tennislegend och tillika rutinerad röda-mattan-diva. Han har sin givna plats bland de andra kändisarna i vintältet på Oktoberfest, han minglar på glammiga fester i Zürich och St. Moritz och syns i reklam både här och där.

Nu senast i byggmarknaden Praktikers påskkampanj  ”du måste inte vara proffs för att bli hjälte”. I en av de sockersöta reklamsnuttarna är nya frun Lilly med på ett hörn och Boppele visar upp sin romantiska sida.

Så glad påsk  och gröna fingrar önskar jag och allas vår Boris!

Fotot: www.praktiker.de

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>