© 2011 Linda IMG_7530_klein

Vackra regnmoln över Uppland

Sverige är så färgglatt, titta bara på de här fantastiska molnen. Finns det något som är finare än när det regnar vid solnedgången?

2 Comments

 1. Posted augusti 25, 2011 at 00:27 | #

  Hej Linda!
  Tack för en bra sida!!!! Jag önskar jag hade en bråkdel av din berättarglädje på min hemsida. Du inspirerar mig till ett och annat tema som jag borde ta upp på min sida. Kom gärna in och ”hälsa på”. Hälsningar Anneli

 2. Linda
  Posted augusti 25, 2011 at 23:36 | #

  Hej Anneli!
  Vad roligt att du tittar förbi här! Jag lovar att hålla koll på din hemsida (vad med information du har samlat, respect!). Det är alltid lika spännande att se vad andra svenskar har för sig här i Tyskland. Och jag är säker på att du har massor att berätta om, du också! :)
  Kram/ Linda

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>