© 2011 Linda Oväder

Regn här och där

Det drar regnoväder över Sverige. Jag sitter inne och kurar vid datorn. Och så tänker jag på hur många olika regn det finns. Regnet som sveper över de här bygderna är mjukt och lätt. Annat är det hemma i München när Tor svänger sin yxa om kvällarna så att det dånar, knäpper och smäller (se bilder från mitt köksfönster ovan). Maken till pampiga oväder har jag sällan upplevt i Sverige.

Om en vecka ska jag hem till min oväderstad. Sommaren i Sverige börjar gå mot sitt slut för min del.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>