© 2011 Linda Wien

Sugen på Wien!

Satt och lyssnade på min eviga favoritradiokanal FM4 från Österrike när den här covern nådde mina öron. DJ Ken Hayakawa har gjort en fin version av låten Wien bei Nacht och jag blev ruskigt sugen att åka till denna vackra stad inom snar framtid. Och vet ni vad jag tänker när jag tänker Wien? Jo, Naschmarkt. Där kan man nämligen äta ihjäl sig i alla möjliga smakriktningar, vilket jag tycker är en mycket strålande sysselsättning.

Foto: Screenshot ur videon Wien bei Nacht av Ken Hayakawa

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>