© 2011 Linda IMG_7766_700

Lite hokus-pokus från apoteket

Nu har jag införskaffat lite sedvanligt hokus-pokus som bara är SÅ nödvändigt. I Sverige handlade jag bara hostmedicin och tamponger på apoteket, här köper jag allt. Och på nätet också förstås så att det kommer en jättekartong med jämna mellanrum. Apotek-junkie? Japp, det är jag det. Och ibland behöver jag lite mer saker jag inte behöver än i vanliga fall.

Svaveltvål exempelvis. Basiskt gammalt husmorsknep för vacker hud.

Örtteer. Brännässla för att driva ut gifter och Cistus för att stärka immunsystemet. Gröna-vågen-hälsa så det bara skriker om det.

Och så en laddning anti-age från älsklingsmärket Dermasence.

Plus lite vitaminer och annat småkrafs. Och vips har man spenderat 70 euro. Jag måste skärpa till mig lite när det gäller apotek-shoppingen. Hur ska det annars sluta när jag är 80?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>