© 2011 Linda IMG_7904_700

De tyska männen och äggen

I kaxiga supermakten USA bär männen balls i byxorna. I mer ödmjuka Jante-Sverige är det nötter. I Tyskland har man ägg i läderbrallan. Och äggvitsar är standard.

− Har vi några ägg hemma?
− Vet inte, jag har två i alla fall …

Jag läste för ett tag sedan några forskningsresultat som förklarade varför kvinnors bröst är sexobjekt. Detta förklarades med aphannarnas sexuella attraktion till utpräglade stjärtar. När evolutionen fick människan att gå upprätt fungerade det inte längre med en utstående, röd jättebak för att locka karlar. Därför utvecklade vi stora bröst och bär sålunda ett arsle på framsidan. Hmmm … jag skulle vilja se den forskning som degraderar grabbarnas bollar, nötter, ägg till något dylikt.

Jaha, vad ville jag säga om det här då? Inte mycket. Det har helt enkelt varit en relativt mansdominerad vecka och jag har nog umgåtts lite för lite med tjejer. Ni vet: sådana som bär äggen på insidan! :)

One Comment

  1. Posted augusti 27, 2011 at 14:38 | #

    Nötter funkar ju också tyska.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>