© 2011 Linda IMG_8120_700

Världens vackraste från Viktualienmarkt

Vad vore livet utan rosor? Mindre bra, det är jag säker på. Den här underbara buketten plockade jag upp på lunchen på Viktualienmarkt. Jag tror inte jag har sett så här vackra rosor sedan jag fyllde trettio. Doftar gör de också och det är inte alltid en självklarhet nuförtiden.

Det bästa med buketten var i alla fall att den är dekorerad med hallonkvistar. Jag älskar denna taggiga buske som i långa, taggiga häckmetrar varit ett obligatorisk inslag på alla min barndoms finaste platser i Sverige.

De finaste buketterna på Viktualienmarkt får man i ståndet som ligger precis vid övergångsstället mot Gärtnerplatz. Där säljer de just nu fantastiskt ängsgräs som ska få pryda min balkong i höst.

One Comment

  1. Maria Andersson
    Posted september 14, 2011 at 21:42 | #

    De är verkligen jättevackra!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>