© 2011 Linda IMG_8921_700

Guten Abend!

Nej, det var inget gift i den där ostkakan! Men det har funnits så mycket annat att skriva den senaste tiden, så många historier att berätta åt andra att mina egna inte fick plats i vardagen på ett litet tag. Därför lade jag dem på is. Men nu är det dags för dem att komma upp till ytan igen. För det finns så mycket att skriva om – även om jag själv inte gjort så väldigt mycket den senaste tiden. I Tyskland händer det alltid mycket: Merkel kämpar för att styra upp Europas finanser, resten av politikerna försöker få till ett förbud mot det högerextrema partiet NPD och kärnkraftsmotståndarna demonstrerar för fullt mot den aktuella fransk-tyska CASTOR-transporten med radioaktivt avfall som nu rullat in i landet.

Men allt det har jag bara inte hunnit skriva om. Den senaste tiden har jag nästan bara jobbat. Det har varit en fantastisk höst med strålande sol. Därför har jag försökt vara utomhus varje ledig stund.

Jag har sett hösten komma …

… och gå för att förvandla München till en enda stor julmarknad.

Jag har använt årets första julservetter.

Hälsat på gamla vänner.

Och skaffat julgran. Första snön kom för bara någon dag sedan.

Men det är bara vad jag har gjort på fritiden den senaste tiden. Vi hörs snart igen med lite mer spännande inlägg!

One Comment

  1. Giovana
    Posted december 1, 2011 at 09:45 | #

    Vilken fin julgran ni har gumman!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>