© 2012 Linda Binweg

Nu säger vi adjö!

Sedan 2009 skriver jag här om livet i Tyskland, vilket jag hoppas har varit lika givande för er som för mig. Det har varit helt fantastiskt att fundera över smått och stort och sätta allt i ett blågult perspektiv. Men nu har det blivit för mycket.

Hela mitt liv består av skrivande – både jobbet och fritiden. Ordflödet tycks aldrig ta slut, men ibland måste man sätta stopp för att må bra själv. Därför har jag bestämt mig för att pausa bloggen på obestämd tid. Jag ska försöka ta hand om mig själv lite mer framöver än jag har gjort hittills. Jag ska försöka lägga in en lugnare växel, stänga av datorn någon timme tidigare på kvällen, leva lite mer än förr, drömma lite mer.

Tack för att ni hängde med hit. Jag stänger bloggen officiellt i dag och avslutar med att skicka ut några kramar ut till alla Tysklandsfans där ute i bloggosfären. Och vem vet … det kanske blir liv här snart igen.

Ta hand om er, mina kära.

Foto: © s.media  / pixelio

16 Comments

 1. Posted januari 18, 2012 at 17:04 | #

  Pausera låter bra. Jag har alltid läst dina inlägg med nöje. Men det finst mycket i livet som är viktigare än en blogg. Ta hand om dig och allt gott!

 2. Posted januari 18, 2012 at 17:08 | #

  Det finns mycket… Usch.

 3. Marina
  Posted januari 18, 2012 at 18:05 | #

  Kommer att sakna dig på min startsida, men viktigast är att du mår bra. Var rädd om dig, vännen!

 4. Maria Andersson
  Posted januari 18, 2012 at 23:56 | #

  Tusen tack för alla intressanta, vackra och roliga inlägg som har lärt mig massor om ditt Tyskland och låtit mig få följa med i din vardag! =)

  KRAM

 5. Posted januari 19, 2012 at 15:35 | #

  Hälsan är alltid viktigast. Tack för dina inlägg och diskussioner.

  Jag hoppas du kommer tillbaka snart.

 6. Lotta
  Posted januari 19, 2012 at 18:37 | #

  Schade natuerlich, dass du aufhörst mit deinem Blog Linda … Wuensche dir auf jeden Fall viele schöne Sonnentage in Muenchen – geniesse die Stadt und das ”richtige” Leben !
  Servus, und wer weiss, vielleicht laufen wir uns ja mal auf dem Viktualienplatz/Marienplatz oder ueber den Weg! Tack för en rolig tid med spännande läsning!

 7. Zofie Fagerström
  Posted januari 19, 2012 at 20:53 | #

  Hälsan är viktigast! är glad att jag hittade din fina blogg när jag googlade om svenskar i munchen, tack för trevlig läsning!!
  ps.ska också försöka leva lite mera, så vi kanske ses i vimlet i munchen ;)

 8. Björn
  Posted januari 21, 2012 at 14:25 | #

  Det låter som ett klokt och bra beslut.
  Jag kommer att sakna att läsa dina inlägg och att småle åt de träffande beskrivningarna kring vardagen i Tyskland.

 9. Sesse
  Posted januari 22, 2012 at 19:44 | #

  Kommer också sakna din blogg! Älskar ditt sätt att skriva! Ta hand om dig! Massa kramar

 10. Siv
  Posted januari 23, 2012 at 09:46 | #

  Det var tråkigt att du slutar att blogga.Jag tycker det är så roligt att läsa om ditt Munchen.

 11. Jürgen
  Posted januari 30, 2012 at 22:24 | #

  Tack så mycket för din fina blogg! Ta hand om dig!

 12. Stefan
  Posted februari 2, 2012 at 05:42 | #

  Tack för alla givande och alltid läsvärda inlägg på bloggen!
  Många kramar,
  Stefan

 13. Linda
  Posted februari 2, 2012 at 18:07 | #

  Tack för alla fina kommentarer! Ska ladda batterierna ett tag framöver. Vi får se när det börjar klia i fingrarna igen! :)

 14. Posted april 24, 2012 at 12:22 | #

  Sköt om dig! Även om jag hoppas att det snart kliar i fingrarna igen ;-) //Anneli

 15. Elin
  Posted november 25, 2012 at 21:10 | #

  Hej!

  Ramlade in på din blogg och blev fast – läste allt från början till slut. Tycker att inläggen var toppen och jag hoppas du återfår lusten att blogga igen.

  Jag bor och lever i Sverige men är ett Tyskland-fan. Jag jobbar för ett tyskt företag och åker på en del tjänsteresor till Tyskland, framför allt München. Din blogg har hjälpt mig att förstå mina tyska kollegor bättre och givit mig massor av inspiration vad jag ska göra på mina kommande resor München-resor.

  Ta hand om dig!

  Hälsningar

  Elin

 16. Linda
  Posted oktober 8, 2013 at 14:09 | #

  Hej Elin!
  Här kommer ett oerhört sent svar på din fina kommentar. Anledningen till att ha en blogg är förstås både berättarglädje och att man har läsare som uppskattar det man skriver. Det här året är galet vad gäller jobb och annat, men många har bett mig börja igen så det kliar utan tvekan i fingrarna! :)
  Än en gång tack för din fina feedback!

  Många hälsningar/ Linda

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>